Wil je leren leven volgens de seizoenen en jezelf ontwikkelen in thema's als dankbaarheid, loslaten, bezinnen, plannen maken en doelen verwezenlijken?


Kortom: wil je weer leren om je natuurlijke ritme te volgen?

Dan ben je op de juiste website terecht gekomen! Jaarrond draait om het bewust stilstaan bij de seizoenen en ontdekken hoe de energie van de natuur terug te vinden is in je eigen leven. De bomen die in de herfst hun blad laten vallen kunnen symbool staan voor wat jij op dat moment mag loslaten. En de uitbundige, levendige energie van het voorjaar kan je stimuleren om je dromen waar te maken. Door een jaar rond hier aandacht aan te besteden, kom je niet alleen dichter bij de natuur maar ook bij je eigen natuurlijke ritme. De natuur nodigt je als het ware uit om alle aspecten van de cyclus van het leven te omarmen. Niet alleen de groei en bloei, maar ook het verval en loslaten. Je leert hoe je weer echt stil kunt staan bij wat zich van binnen afspeelt en laat je stap voor stap leiden door de energie van de natuur van dat moment.

Je kunt je op deze website inschrijven voor twee leermethoden: de e-learning en de schriftelijke cursus. Beide cursussen kunnen naast of na elkaar gevolgd worden, maar zijn wel anders van opzet. Hieronder kun je meteen doorklikken naar de E-learning of de schriftelijke cursus. Wil je eerst meer achtergrondinformatie? Lees dan verder over Jaarrond.
Image
E-learning

E-learning

- Praktisch aan de slag

- Waar en wanneer je wilt

- Een jaar lang wekelijkse oefeningen

- Volop praktische tips en toepassingen

Lees verder
Schriftelijke cursus

Schriftelijke cursus

- Prachtige map

- Elke 6/7 weken een nieuw thema

- Theorie met praktische oefeningen

- Persoonlijke feedback na ieder deel

Lees verder

Coaching

Behoefte aan meer persoonlijke begeleiding?

Naast de cursussen is het mogelijk om een coachingstraject te volgen. Hier kun je op elk moment mee starten.

Reacties van
oud-cursisten

Leerzaam, vol theorie maar ook praktisch toepasbaar: daar richt de cursus zich op en cursisten waarderen de persoonlijke aandacht.

Een leuke, leerzame én praktische cursus. Snelle en persoonlijke feedback per e-mail. Aanrader en dat voor een mooie prijs!

Kristel
Schriftelijke cursus

Bedankt voor de vele inzichten, duidelijke uitleg en opbouwende feedback!

Anne
Schriftelijke cursist