Image

Wil je nog intensiever met de thema’s aan de slag of heb je behoefte aan meer begeleiding? Dan kun je naast het lezen van het boek of volgen van de cursus ook een coachingstraject volgen. Dat zijn gesprekken (in mijn praktijk in Tilburg, of online via Teams) waarbij we dieper ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling.

De afgelopen jaren heb ik allerlei opleidingen gevolgd om mezelf verder te ontwikkelen. Van yoga-, kruiden- en mindfulnesscursussen tot opleidingen voor shiatsu-, voetreflex- en regressietherapeut. Daarnaast volg ik jaarlijks bijscholingen.

Alle opgedane kennis zet ik graag in om jou op jouw pad te ondersteunen. Uiteindelijk probeer ik je een duwtje in de juiste richting te geven, maar ik kan niet jouw pad bewandelen of je problemen voor je oplossen. Ik loop graag een stukje met je mee, maar daarna zul je het weer zelf moeten (en vooral mogen!) doen.

Voetreflexpraktijk
In mijn praktijk in Tilburg werk ik voornamelijk als voetreflextherapeut. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij ik niet alleen naar iemands klacht kijk, maar juist naar de persoon als geheel. Een klacht, probleem of pijn is vrijwel altijd een uitdrukkingsvorm van iets wat eronder ligt. Ik vind het enorm interessant om met iemand uit te zoeken waar klachten vandaan komen, waarom men vast blijft zitten in oude patronen en natuurlijk hoe je daar weer uitkomt. Dit doe ik door middel van de voetreflexbehandelingen, coachingsgesprekken, mindfulnessoefeningen en indien er behoefte aan is door een regressiesessie. Ook onderzoeken we hoe de energie van de seizoenen je hierbij kan ondersteunen.

Voor coaching, voetreflextherapie en regressietherapie hanteer ik een uurprijs van €45,-

Vergoeding?
Omdat ik bewust niet aangesloten ben bij een beroepsvereniging worden de behandelingen niet vergoed door de zorgverzekeraars. Ik kies daarvoor omdat ik alle kennis en vaardigheden die ik op heb gedaan wil inzetten op een manier die past bij mij en bij de cliënt en niet alleen de opleiding die de beroepsvereniging geaccrediteerd heeft. Daarom probeer ik mijn prijzen laag te houden, zodat de behandelingen betaalbaar blijven. Wel voldoe ik vanzelfsprekend aan de wet WKKGZ, heb ik een NIBIG-lidmaatschapsnummer (527407) en ben ik via Quasir aangesloten bij de Geschillencommissie Stichting Zorggeschil. Ook voldoe ik aan de eisen voor bij- en nascholing en intervisie met collega's.

Momenteel is het alleen mogelijk om coachingsgesprekken via Teams in te plannen.