Image
  • Ben jij iemand die leert door te doen?

  • Wil je gewoon lekker aan de slag en veel praktische tips?

  • En vind je het fijn om elke week eraan herinnerd te worden?

Dan is de E-learning - Volg jaarrond je natuurlijke ritme echt iets voor jou!

De E-learning bestaat uit een grote hoeveelheid oefeningen en praktische tips, die je gedurende een heel jaar ontvangt. De training is minder gericht op de achterliggende theorie en alles is praktisch toepasbaar. Je kunt de e-learning zien als een mooie manier om wekelijks stil te staan bij het samenleven met de natuur en het moeiteloos leren leven volgens je natuurlijke ritme. De training is laagdrempelig, maar stimuleert wel om daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Wat houdt de E-learning in?
Wanneer je je inschrijft voor de training ontvang je een jaar lang elke week een e-mail met oefeningen, links naar ingesproken visualisaties en praktische tips om direct toe te passen. Je schrijft je meteen in voor een heel jaar, maar kunt op elk gewenst moment instappen. Of je nou in juni of in december start: de training bevat altijd precies die oefeningen die passen bij dat moment van het jaar. Start je op 1 mei dan begin je met oefeningen rondom het thema liefde, terwijl je 21 september met het thema loslaten start. Elk thema is een afgerond geheel en biedt je kansen om met dat onderdeel in je leven aan de slag te gaan.

De wekelijkse oefeningen zijn gebaseerd op de 8 thema’s van een jaarrond en elk thema duurt 6 tot 7 weken. De thema’s zijn gekoppeld aan een vaste periode van het jaar, die passen bij de energie van de natuur. Door een jaar lang hiermee bezig te zijn, word je je bewuster van de energieveranderingen in de natuur en begin je beter te begrijpen waarom het je nooit lukte om je goede voornemens op 1 januari vol te houden of waarom werken in de zomer je minder energie kost dan hartje winter. Je leert de stroom van het leven en de seizoenen te volgen, in plaats van dat je er tegenin gaat.
Image

De thema's

Geluk – 21 juni
Dankbaarheid – 1 augustus
Loslaten – 21 september
Schaduwkanten – 31 oktober
Bezinning – 21 december
Plannen maken – 1 februari
Doelen verwezenlijken – 21 maart
Liefde – 1 mei
Opbouw
Elk thema begint met een introductiemail. Zodra je je aanmeldt voor de training ontvang je een algemene welkomstmail en het bericht wanneer jouw training start. Die start altijd met het begin van het eerstvolgende thema. Schrijf je je bijvoorbeeld op 12 april in, dan start je E-learning op 1 mei. Vanaf het moment dat je training start, kun je elke week een mail verwachten om je te inspireren om met het thema aan de slag te gaan.

De eerste mail van een thema nodigt je uit om naar buiten te gaan en de energie van het seizoen te ervaren. Ook krijg je achtergrondinformatie over waarom het thema bij deze tijd van het jaar past. De zes mails die volgen helpen je om het thema verder uit te diepen door middel van schrijfopdrachten, praktische oefeningen en ingesproken visualisaties. Door elke week aandacht te schenken aan loslaten, plannen maken of genieten wordt het onderdeel van je leven. Je wordt er steeds beter in en gaat patronen in je leven ontdekken. Leven volgens de seizoenen gaat dan vanzelf.
Kosten
De e-learning kost €125 voor een jaar.