Image

Lanceringsperiode: bestel en betaal je voor 21 juni dan ontvang je het boek met een mooie kruidenkaart van Maartje van Denderen en betaal je geen verzendkosten (binnen Nederland). Het boek kost €23,95 en is te bestellen via i.v.d.langenberg@outlook.com.

Een jaar rond geluk laat zien dat elke periode van het jaar ons iets te leren heeft. De cyclus van het leven bestaat niet alleen uit groei en bloei, maar ook uit verval en stilstand. Door praktisch aan de slag te gaan met thema’s gekoppeld aan de seizoenen creëer je meer balans in je leven en ruimte voor geluk.

De afgelopen eeuwen zijn we als mens steeds verder van de natuur af komen te staan. Door alle technologische ontwikkelingen kunnen we het allemaal beter, sneller en efficiënter. We hebben de natuur niet langer nodig. Of toch wel?

We raken er inmiddels van doordrongen dat we anders met de aarde om moeten gaan als we die leefbaar willen houden voor onze groeiende populatie. Dat wil echter niet zeggen dat wijzelf meer in verbinding staan met de natuur. Door de drukte van alledag vergeten we het belang van loslaten, bezinnen en dankbaarheid ervaren. De seizoenen nodigen ons uit om hier elk jaar bij stil te staan.
Image
Bibliografische gegevens
Titel: Een jaar rond geluk
Ondertitel: Leven volgens de seizoenen
ISBN: 9789464433029
NUR: 770
Website: www.jaarrond.com
Concept en tekst: Ilona van de Langenberg
Uitgever: Ilona van de Langenberg
Drukwerk: Pumbo
Uitvoering: softcover
Aantal pagina’s: 261
Formaat: 160 x 210 mm
Verschijningsdatum: 3 juni 2022
Prijs: € 23,95
Over de auteur
Ilona van de Langenberg (1987) raakte als kind gefascineerd door de veranderende natuur. Via jaarrond.com laat ze zien hoe de seizoenen invloed hebben op ons leven en ons uitnodigen tot verdieping van thema’s als dankbaarheid, liefde en bezinning.

Naast haar baan als docent Nederlands op het MBO schrijft ze artikelen en cursussen over leven volgens je natuurlijke ritme en heeft ze een praktijk aan huis.

Ilona van de Langenberg: "Velen van ons raken verstrikt in de ratrace van alsmaar groter, mooier en beter. Door als maatschappij de nadruk te leggen op groei en bloei, vergeten we dat thema’s als loslaten, dankbaarheid en bezinning nodig zijn om je gelukkig te voelen. Ik wil mensen laten ontdekken dat leven volgens de seizoenen kan helpen die balans terug te vinden”
Image