Wat vinden jullie?

Persoonlijke aandacht, gedegen kennis opdoen en praktisch aan de slag. Dat is wat je kunt verwachten van de schriftelijke cursus. Maar wie kunnen het beter verwoorden dan oud-cursisten?

Ook net de cursus afgerond en ben heel erg tevreden. Het is een hele praktische cursus met duidelijke taal. Zelf bewandel ik het pad al een tijdje maar miste de informatie om praktisch aan de gang te gaan, deze cursus heeft me hier zeker mee geholpen. Fijne voorbeelden en hulpjes qua meditatie.

Claire
Schriftelijke cursus

Een leuke, leerzame én praktische cursus. Snelle en persoonlijke feedback per e-mail. Aanrader en dat voor een mooie prijs!

Kristel
Schriftelijke cursus

Pas heb ik de schriftelijke cursus afgerond. Ik vond het hardstikke leuk en leerzaam om te doen. Een echte doe cursus met veel informatie. Het huiswerk opsturen ging heel goed en ik kreeg snel reactie met feedback over de opdrachten. Ik ben erg tevreden.

Lilli
Schriftelijke cursus

Ik vind de cursus en het boek ontzettend leuk, mijn complimenten! Je schrijft heel prettig en op een aardse manier. Het leest allemaal vlot weg. De visualisaties zijn ook prettig om te doen.

Claudette
Schriftelijke cursus

Bedankt voor de vele inzichten, duidelijke uitleg en opbouwende feedback!

Anne
Schriftelijke cursus

Ik heb net de cursus afgerond, ik vond het bijzonder toegankelijk en zeer goed beschreven. Absoluut niet zweverig. Er worden veel aspecten behandeld. Huiswerk krijg je snel terug met duidelijk feedback , waar je zeker wat mee kunt. Je kunt altijd mailen voor vragen. Jammer dat de cursus afgelopen is. Echt een aanrader.

Suzanne
Schriftelijke cursus